BUHUR MAGHRIBI TURKI

Di Maharkan Buhur Maghribi Turki.
Buhur Maghribi Turki ini terbuat dari bahan kayu gaharu dan kayu cendana yang dihaluskan dengan campuran minyak khusus. Warnanya agak hitam legam dan agak basah aromanya agak menyengat dan bila dibakar asapnya berwarna. Buhur Maghribi Turki ini sudah di ritualkan khusus oleh Master Eyang Combor yang berguna untuk menguatkan energi positif yang akan memenuhi kebutuhan anda.
Buhur Maghribi Turki berkhasiat untuk apa saja? Paling utama sebagai sarana perlengkapan ritual atau sesaji, menguatkan power pusaka atau mustika, sarana untuk mencari benda ghaib, untuk menguatkan mental dan batin, memancarkan pamor dan aura keindahan ditempat usaha, tanah, rumah, kedai, warung, kendaraan, pertanian, perkebunan, kantor jasa atau rental sehingga menarik perhatian untuk datang, yang tidak laku menjadi ramai, yang sepi menjadi banyak pembeli.
Khasiat Bertuah Pendamping Buhur Maghribi Turki penguat power pengasihan untuk menarik pelanggan, penarik rejeki, pelarisan, menjaga harta kekayaan, dari pantulan auranya dapat menyilaukan kiriman ghaib atau serangan ghaib, tolak bala.