LIONTIN TARING BERUANG

Dimaharkan Azimat Liontin Taring Beruang.
Azimat Liontin Taring Beruang ini sangat bagus apabila di jadikan sebagai azimat pegangan anda di leher sebagai kalung. Azimat Liontin Taring Beruang ini sudah berumur ratusan tahun, dari penerawangan Master Eyang Combor, Azimat Liontin Taring Beruang ini terdapat energi alam dari lapisan langit dan bumi sehingga sangat kuat energinya.
Azimat Liontin Taring Beruang ini warisan turun temurun dari trah darah keluarga besar paguyuban pusaka mustika supranatural, terakhir kali ini di pegang oleh Master Eyang Combor untuk di alih rawatkan kepada anda apabila cocok dengan Azimat Liontin Taring Beruang ini. Khodam yang bersemayam didalam Azimat Liontin Taring Beruang ini merupakan orang tua berjenggot putih dan memakai baju adat jawa berwarna hitam, khodam tersebut bernama Ki Ndoro Guntur. Energi khodam dan zoni didalam Azimat Liontin Taring Beruang sangat kuat dan siap membantu semua hajat pemilik dari Azimat Liontin Taring Beruang ini.
Serat taring yang keras tidak kalah dengan taring harimau, Energi bawaan akan membuat anda lebih kokoh dan kekar akan disegani dan dihormati lawan, Meningkatkan rasa kepercayaan diri dan keberanian dalam diri anda, Mampu menggertak musuh sehingga takut dan tunduk dengan anda, energi khodam Azimat Liontin Taring Beruang akan merasuk ke tubuh anda untuk memberikan ilmu tenaga dalam, sehingga mampu menguatkan otot otot badan dan menambah stamina tubuh anda, khodam membantu anda untuk selalu dihormati dan ditakuti semua orang dimanapun berada.
Azimat Liontin Taring Beruang ini aman untuk di rawat sebagai azimat, serta tidak ada pantangan dan tidak ada efek samping apapun, cara perawatan cukup dioles dengan Minyak Gaharu atau minyak mistik non alkohol.